Коли Польща відкриє кордони з Україною?

У період карантину Польща є однією з найпопулярніших країн, до яких виїжджають українці. Якщо з виїздом по ВІЗі все зрозуміло, то коли відкриють кордони для виїзду до Польщі у якості туриста?

Відповісти на це питання дуже складно, та мабуть взагалі неможливо в даний момент. Чому? Ситуація вкрай залежить не тільки від кількості хворих на коронавірус (COVID-19) у самій Польщі, а й від інших країн, з яких найчастіше приїжджають.

У якийсь момент Польща та інші країни зможуть відкрити в'їзд для відвідування туристами, адже саме вони є непоганим прибутком країни. Але, напевно, умови перебування в країні ще довгий час будуть обмеженими. Носити захисні маски, спілкуватися з дотриманням дистанції та рідше відвідувати кафе та ресторани однозначно буде актуальним найближчим часом.

Яка ситуація для роботи у Польщі?

Закриті кордони не впливають на тих, хто отримав робочу ВІЗу або запрошення на роботу від роботодавця. Польща завжди рада бачити тих, хто готовий працювати. Як би це погано не звучало для України.

Важливо! Виїхати до Польщі можна лише за наявності страховки від акредитованої страхової компанії. Перегляньте ціни на страховки в Польщу на нашому сайті

Плануйте майбутнє разом з Україною, створюйте нові та цікаві проекти. Робіть так, щоб українці не виїжджали з країни, а приймали туристів з інших країн світу!