Список страхових компаній для візи до Польщі

Список страхових компаній в Польщу

Польща – країна можливостей для українців. У період карантину Польща видала велику кількість робочих віз для наших громадян.

Але основним питанням так само залишається: “Які страхові компанії акредитовані у візовому центрі (посольстві) Польщі?”. Кількість страхових компаній постійно змінюється, хтось додається, хтось перестає співпрацювати з посольством.

Увага! Ви можете ознайомитись з нашими цінами страховок для подачі на ВІЗ до Польщі. 

Актуальний список страхових компаній для візи до Польщі

  1. TД BCK "Гapдіaн"

  2. ЧAO CK "ПЗУ Укpaінa"

  3. ЧAO CK "Унівepcaльнa" 

  4. AO CK "APKC"

  5. СК "ЕКТА"

Якщо Ви знайшли помилку або у Вас є інформація, що список дозволених страхових компаній змінився - повідомте, будь ласка, нам.

Ціна у всіх страхових компаній відрізняється, причому значно. Вартість полісу у страхових компаній для ВІЗи у Польщу залежить від обсягу проданих полісів та збитковості. У більшості випадків, якщо збитки за проданими страховими полісами перебувають у прийнятному діапазоні, то ціна буде в межах конкурентної.

Необхідні умови страховки для візового центру до Польщі

Умови, які вимагає візовий центр, можуть змінюватися в залежності від міста. Наприклад, у Харкові умови можуть бути одні, а  в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах зовсім інші.

Перелік вимог, які висуває кожний візовий центр та посольство:

  • Поліс має бути роздрукований. Усі візові центри приймають електронну страховку у роздрукованому вигляді

  • Квитанція про оплату повної вартості страховки

  • Обов'язкове покриття території Польщі

  • Мінімальна страхова сума – 30 000 євро

  • Франшиза у розмірі від 0 до 100 євро (у деяких візових центрах дозволено 150 євро). Але пам'ятайте, що чим вище франшиза, тим дорожче Вам вийде лікування. Ми рекомендуємо купувати страховку з 0 (“нульовою”) франшизою – у цьому випадку страхова компанія сплатить лікування без Ваших початкових витрат.