Страхування спортсменів

У цій статті йдеться про страхування спортсменів. Кожен, хто хоч раз брав участь у змаганнях, знає, що страховка просто необхідна. У зв'язку з цим такий вид страхування є обов'язковим. За когось страховку виписує тренер, батьки. Але її можна оформити і самостійно.

Що покриває страховка для спортсмена?

Під покриття такого виду страхування попадає все, що трапляється з людиною миттєво. Наприклад: Ви їдете на змагання, там з якоїсь причини погано розім'ялися та отримали травму (травма-це миттєва подія). Дуже неприємна ситуація. Але після приїзду Вам компенсують витрати на страховий поліс. У покриття входять забиті місця, переломи, підвивихи, вивихи, отруєння, струси.

Друга назва такого полісу – страхування від нещасних випадків. Це говорить про те, що купити цей вид послуги можуть і хлопці, які не займаються спортом. Єдина відмінність - така страховка вже є добровільною. Діє для тих, хто просто гуляє містом, ходить на роботу, на навчання та особливо для тих, хто живе у гуртожитку. Адже далеко від батьків грошей багато не буває. Особливо вони мають властивість закінчуватися у той момент, коли виникає гостра потреба. У такому випадку страхова компанія чинить батьківську турботу.

Як оформити страховку для спортсмена у Харкові?

Для оформлення Вам необхідно мати паспорт та код. Ця страховка річна, вартість на неї Ви можете дізнатися прямо на нашому сайті. Існує повір'я: «Заплатив страховий внесок – розрахувався із Богом». Отже протягом усього року Ви можете не турбуватися.

Не потрапляйте у безвихідні ситуації, і нехай у Вас все буде гаразд!:)