Страхування студентів у Харкові. Швидко, ефективно, недорого!

Насправді кожен студент, який приїхав з іншого міста для здобуття знань, і ті студенти, які оселяються в гуртожитку, зобов'язані страхуватися. Якщо студент не має страховки, його можуть не поселити до гуртожитку чи застрахують за не дуже вигідними умовами.

Все б нічого, проте їхні послуги страхування коштують дуже недешево для бюджетного студента. Кожен студент думає, що з ним нічого не станеться і ця страховка йому не надто й потрібна. Скажімо так, багатьом не хочеться просто віддавати частину своєї стипендії на те, що взагалі не знадобиться. Краще купити щось корисне, наприклад кип'ятильник або сходити скупитися на найближчий тиждень.

Скільки коштує страховка студентів у Харкові?

Ціна цієї страховки залежить від того, яку максимальну суму ви хочете отримати за будь-якої події. Чим вища сума ви хочете отримати, тим більше ви заплатите за саму страховку. Це все звісно логічно. Точну суму страховки для суми виплати Ви можете звернувшись до наших менеджерів (через розділ Контакти).

Навіщо потрібне страхування студентів?

Насправді це страховка від нещасних випадків. І в принципі кожна людина може застрахуватися. Тільки для студентів, які мешкають у гуртожитку – це обов'язково! Саме тому ви повинні оформити її. За будь-якої травми ви отримаєте виплату, згідно з тим скільки грошей ви витратили на своє лікування. Страхова компанія компенсує вам усі витрати до копійки в межах страхового ліміту.

Погодьтеся, дуже непогано. Наприклад, з вами щось сталося: ви зламали руку або у вас якась серйозніша травма, то всі гроші які ви витратите, вам повернуть.

Скільки діє страховка студентів?

Цей вид страхування діє протягом року. Тобто раз на рік вам доведеться викладати зі своєї кишені суму страхового платежу та продовжувати поліс. Для студента ціна за лікування у разі непередбаченої ситуації цілком нормальна. Адже ніхто з нас не знає, що з нами буде завтра.

Вдалого вам навчального року!