Страховка для військової кафедри від нещасного випадку

Навіщо страхуватися для військової кафедри?

У будь-якій ситуації страхова компанія бере на себе відповідальність за здоров'я людей, знімаючи її з співробітників військової кафедри.

Для них це відмінний плюс, адже студентам достатньо принести гроші і отримати страховий поліс. Мінімальна витрата сил.

 У разі нещасного випадку на військовій кафедрі, студенту достатньо звернутися в страхову компанію за виплатою, не зачіпаючи при цьому керівництво військової кафедри. 

Що покриває страховка і куди звертатися?

Страховка розрахована на нещасний випадок (перелом ноги, розтягнення м'язів, будь-які травми і т.д). Будь-яка страхова компанія оплачує або по таблиці або за день недієздатності потерпілого. 

Що значить по таблиці? 

При будь-якому нещасному випадку є виразно складені таблиці виплат при тому чи іншому випадку. Вони є мінусом якщо, наприклад, гіпс накладається на місяць, тому що виплата буде тільки за витрати накладення гіпсу. 

Якщо вибрати по недієздатності, то виплата буде відбуватися за кожен день, який потерпілий проносив той самий гіпс. За кожен день оплачується 0.3% від страхової суми. 

Всі виплати відбуваються за чеками і довідками. 

Вартість страховки для військової кафедри

Вартість залежить тільки від страхової суми, яку ви оберете. Для військової кафедри просять мінімальне покриття 10 000 грн. Така страховка буде коштувати 400 грн. Відповідно можна збільшити суму покриття до 50 000 грн. Вартість такої страховки - 1 800 грн. 

Страховка оформляється як на рік, так і будь-який інший період за вашим бажанням.

Як замовити страховку?

Все дуже просто, надішліть на вайбер/телеграм у розділі контактів фотографії свого паспорта, коду, а також страхову суму, яку ви все-таки вибрали. Страховка оформляється протягом 10 хв.