Застрахувати квартиру

Якщо Ви задумалися над цим питанням, то можу Вас привітати, адже не буває нічого кращого, ніж дбати про витрачений працю та зароблені гроші. 

Застрахувати квартиру можна від різних випадків, таких як пожежа, затоплення, повне руйнування, злодійство і т.д. 

Найчастіше люди змушені страхувати квартиру в кредиті, адже цього вимагає банк. Таким ми теж займаємося!  

Процес страхування квартири дуже простий і на даний момент дуже недорогий, все тому, що теорія ймовірності на стороні клієнта ? Невелика кількість страхових випадків дозволяє робити конкурентні тарифи. Не важливо скільки коштує квартира, ми беремо на страхування всі. Якщо вартість буде вище середньоринкової, то ми оглянемо квартиру. 

При страхуванні квартири враховуються основні критерії: 

  1. Страхування самої конструкції квартири 

  2. Страхування майна всередині квартири 

  3. Страхування від третіх осіб (в разі, якщо з Вашої вини станеться пошкодження чужого майна, в слідстві пожежі, затоплення і т.д) 

Застрахувати квартиру від пожежі

Пожежа - один з основних причин, по якій люди страхують свої квартири. Пожежа виникає від самих банальних речей і нещадно спалює всі нутрощі квартири. 

Застрахувати квартиру від пожежі можна з нашої страховкою. Ви страхуєте як саму конструкцію квартири, так і майно всередині неї. 

Застрахувати квартиру для іпотеки

Так само квартира страхується під час іпотеки або кредиту, виданого банком. Банк не розкидатися грошима і вимагає, щоб квартира була застрахована. 

Ми оформляємо страховки на квартири і в разі, якщо вона Ваша, і в разі, якщо вона ще банківська. 

Застрахувати квартиру від потопу

Навіщо страхувати квартиру від потопу? Все просто, Ви не можете 24 години в добу контролювати свою квартиру і квартири сусідів, а тим більше труби, які проходять по всьому Вашому будинку. 

Затоплення квартири відбувається в самий невідповідний момент, коли господарі немає вдома або вночі, коли всі сплять. 

І якщо з Вашої вини буде затоплена чужа квартира, в слідстві потопу, ми покриємо збиток в межах страхової суми, обраної Вами. 

Застрахувати квартиру від затоплення

Ви можете вибрати опцію страхування квартири від затоплення сусідів. Якщо з якоїсь причини, з Вашої вини або прорваним трубах буде затоплена чиясь квартира, то страхова компанія покриє збиток. 

Питання-відповіді

Як оформити страховку на квартиру?

Ваші документи (паспорт і код). Ми оформляємо страховку і доставляємо її Вам за наш рахунок

Як отримати страховку в оригіналі?

Ми доставляємо кур'єром або відправляємо по Новій пошті за свій рахунок. Ви отримаєте оригінал страховки на пошті. Також можна забрати в нашому офісі

Як відбувається виплата при затопленні або пожежі?

Після події ми замовляємо експертизу, на підставі якої буде проведена виплата.