Добровільне медичне страхування

Добровільне медичне страхування має різноманітні пакети, які можна вибирати в залежності від Ваших потреб. Відповідно від обраних послуг буде залежати і остаточна ціна.  

Також добровільне медичне страхування відмінний стимул для співробітників Вашої компанії. Будь-який робочий процес повинен бути налагодженим і безперервним. Але що робити, якщо співробітник витрачає багато часу на лікарів чи часто хворіють члени його сім'ї? 

В такому випадку медичне страхування підійде як ніщо краще. У будь-якій ситуації, коли є які-небудь проблеми зі здоров'ям потрібно лише подзвонити в страхову компанію. Ми проконсультуємо, направимо в зручну для Вас клініку в зручне для Вас час або викличемо лікаря до Вас в офіс, якщо буде така необхідність. 

Зі страховкою ДМС Ви будете: 

  1. Купуючи для себе і своєї сім'ї - Ви будете звільнені від будь-яких зіткнень з дзвінками в клініки, очікування в чергах, походам по аптекам і т.д. Ви будете займатися тільки своїми життєвими справами. Ми організуємо запис в зручну для Вас приватної чи державної клініки, замовимо потрібні препарати з доставкою додому. Також оформимо лікарняний лист без паперової тяганини і витрати часу. 

  2. Купуючи для співробітників - процес Вашої роботи буде максимально безперервний і продуктивний. Залежно від обраних Вами умов будуть включені різні опції. Лікар може приїжджати прямо до Вас в офіс. Якщо у Вас велика компанія, то ми можемо розмістити кабінет лікаря безпосередньо у Вас на території. Також співробітники зможуть оздоровлюватися в спортивних залах, басейнах, відвідувати стоматолога і все це у зручний для ВАС час. 

Добровільне медичне страхування один з найбільш збиткових продуктів, так як кожен клієнт отримує в рази більше, ніж коштує договір страхування ДМС. Але що не зробиш, заради повного задоволення клієнта. 

Добровільне медичне страхування в Україні

Купуючи договір добровільного медичного страхування в Україні Ви отримуєте (в базовому пакеті або як додаткову послугу):

  • Лікування при гострому захворюванні 

  • Надання допомоги при загострення хронічного захворювання 

  • Допомога при травмах, отруєннях, нещасних випадках, або інших випадках погіршення здоров'я 

  • Надання реабілітаційної та іншої медико-санітарної допомоги 

  • Стоматологічна допомога 

  • Проведення планових профілактичних оглядів 

  • Вітамінна профілактика і вакцинація 

  • Формування офісної аптечки і виїзд лікаря в офіс 

  • Опції діагностики та лікування критичних захворювань (онкології, цукрового діабету, туберкульозу) 

  • Відвідування басейнів і спортзалів 

  • Інші опції по Вашому запиту  

Що таке медичне страхування?

Медичне страхування - це вид страхування, який покриває будь-які страхові випадки, пов'язані зі здоров'ям людини. 

На даний момент в Україні медичне страхування не є обов'язковим і кожен в праві вибирати, купувати цю страховку чи ні. 

Але Ви повинні розуміти, що страхова компанія вирішить за Вас всі питання, які будуть виникати протягом усього року страхування. Ми знаємо як важко знайти час і зважитися на дзвінок лікаря. Саме тому наші професіонали 24/7 відповідатимуть на Ваші дзвінки і вирішувати поставлені завдання. Викличуть швидку, надішлють лікаря, замовлять медикаменти і т.д. 

Що таке добровільне медичне страхування?

Добровільне медичне страхування вважається представницьким продуктом страхування, адже ніхто не змушує мати такий договір. Але кожен, хто хоч раз в житті пробував принади цього виду страхування з року в рік продовжує договір ДМС на території України. 

У багатьох країнах медичне страхування є обов'язковим і всі жителі задоволені, так як насправді користуються перевагами подібних послуг. Найчастіше клинки за кордоном не обслуговують клієнтів без наявності страхового поліса медичного страхування або доводиться чекати набагато довше ніж застрахованій. Погодьтеся, зручно, коли всі роблять за Вас і до того ж намагаються, щоб Ви були максимально задоволеними. 

Коли ввели медичне страхування

Медичне страхування з'явилося ще на початку самостійного шляху України. Як тільки з'явився такий вид, як медичне страхування, всі компанії стрімко завойовували серця клієнтів. Будь-яка компанія з іноземним капіталом зобов'язана страхувати всіх своїх співробітників. 

Більшість айтішників користуються послугами медичного страхування для відволікання від процесу роботи.

Вони відвідують спортивні гуртки, зали, басейни та інші місця для відпочинку. А також отримують медичну і стоматологічну допомогу при необхідності за рахунок страхової компанії. 

Почніть користуватися добровільним медичним страхуванням вже зараз і Ви точно залишитеся з нами на довгі роки!