КАСКО

КАСКО - повний захист автомобіля гарантована! Ця страховка розрахована на будь-який гаманець і автомобіль. Ми в свою чергу готові забезпечувати максимальний комфорт для Вас від моменту укладення договору, до його продовження, адже Ви точно захочете залишитися з нами!  

Багато хто запитує: «навіщо мені потрібна страховка КАСКО, якщо у мене 10 років нічого не траплялося?». Погодьтеся, складне питання, адже людина дбайливо ставиться до свого автомобіля і точно знає, що в його руках він буде цілим. І ми б погодилися з ним, але автомобіль 70% часу знаходиться поза полем зору власника. У момент сну або знаходження на роботі, людина не може вплинути на багато факторів такі, як стихійні лиха, підпали або банальні пошкодження свого автомобіля. 

Якщо Ви помітили пошкодження, то Вам не потрібно бігати і шукати камери, в надії на те, що на них добре видно шкідника, який потурбував Ваш автомобіль. У Вас є КАСКО! Все що потрібно це звернутися в страхову компанію і отримати виплату протягом короткого часу, після чого відремонтувати автомобіль. Якщо пошкодження сильні, то доведеться почекати поліцію і оформити випадок, але це набагато безболісніше, ніж втратити всю суму ушкоджень або в гіршому випадку всю вартість автомобіля.  

Страховка КАСКО актуальна в першу чергу для тих, у кого відносно новий автомобіль до 3-5 років. У такому випадку ціна страховки буде менше, ніж на більш старий автомобіль і в той же час є можливість вибору «нульовий франшизи». 

Що таке нульова франшиза?

У разі оформлення договору страхування КАСКО з нульовою франшизою (франшиза 0 % або грн) при будь-якому випадку страхова компанія покриває збиток в повному обсязі.  

КАСКО забезпечує спокій для його власника. Не потрібно переживати за свій автомобіль, адже Ви впевнені, що якщо буде якась неприємність і авто пошкодиться, то його відремонтують за гроші страхової компанії. 

Страхова компанія має цілодобову гарячу лінію, яка забезпечить надійну підтримку і висококваліфіковану допомогу при страховому випадку. Адже найважливіше, мати повне розуміння своїх дій, тим більше в шокової ситуації. 

КАСКО калькулятор

У випадку зі страховкою КАСКО створити калькулятор автоматичного прорахунку досить складно і наближене до неможливого. Адже безліч факторів, які впливають на ціну не зможуть дати свідомо точну суму клієнтові при прорахунку самостійно.  

Ми можемо прорахувати точну ціну страховки в межах 30 хвилин після отримання документів на автомобіль (технічного паспорта або «техпаспорта»). 

Калькулятор КАСКО є у нас, і ми зможемо прорахувати вартість врахувавши всі необхідні моменти. Від Вас необхідно розуміння Вашого бюджету, в межах якого, Ви готові укласти договір. Адже КАСКО є на будь-який гаманець. Завдяки калькулятору КАСКО ми можемо підібрати ціну індивідуально для Вас за короткий час. 

Якщо розбирати калькулятор КАСКО частинами, то в першу чергу на ціну страховки КАСКО впливає марка автомобіля. Чим популярніша марка автомобіля, тим дорожче буде страховка (через ризик викрадення). 

Також Ви можете вибрати різні ризики (одночасно і окремо):

  1. Пошкодження при ДТП

  2. Незначні пошкодження (будь-які пошкодження не стосуються ДТП)

  3. Угон (відшкодування коштів власнику автомобіля в слідстві викрадення)

  4. Пожежа (відшкодування коштів при пожежі автомобіля, будь-то підпав або коротке замикання). Увага! «Коротке замикання» йде як додаткова опція. 

 

КАСКО онлайн

Страховку КАСКО можна купити онлайн, надавши нам фото своїх документів. У 21 столітті будь-яка страховка може бути електронної, але договір КАСКО повинен бути у Вас в друкованому варіанті. Ми можемо відправити безкоштовно по Новій пошті на найближче відділення до Вас. Оформити КАСКО онлайн може будь-хто, кому є 18 років (в якості страхувальника). Також автомобіль може бути як кредитний так і оформлений на фіз особа. Купити онлайн КАСКО можна будь-яким зручним для Вас способом.  

Для оформлення нам потрібен повний комплект Ваших документів:

  1. Техпаспорт

  2. Права (необов'язково)

  3. Паспорт

  4. Код ІПН (ідентифікаційний)

  5. Документ підтверджує ціну авто (при страхуванні нового авто придбаного в салоні)

Повне КАСКО

КАСКО розділяється на повне і часткове. При покупці повного КАСКО Ви отримуєте максимальний пакет послуг і ступінь клієнта «ВІП». У страховку «Повне КАСКО» спочатку включені випадки викрадення і повного знищення автомобіля (тотал). При бажанні в повному КАСКО також можна прибирати і додавати цікавлять Вас опції. 

Страхова компанія надає послугу «Повне КАСКО» для європейських автомобілів, американських та інших країн виробництва. 

На сьогоднішній день актуальним є повне страхування автомобіля, привезеного з США, ми готові застрахувати подібний автомобіль оглянувши його перед страхуванням. 

Вартість КАСКО в 2024 році

Якщо Ви готові оформити страховку КАСКО, то ми чекаємо від Вас документи для прорахунку точної вартості страховки. Вартість КАСКО на новий автомобіль буде в межах 3-5% від вартості автомобіля. Природно, що від обраних опцій буде залежати ціна. Ви можете вибрати необхідні для Вас опції, які зроблять максимально приємним грань ціни і якості страховки. 

Вартість договору КАСКО можна дізнатись в онлайн режимі. Для цього досить просто замовити зворотній дзвінок або відразу відправити фото техпаспорта на вайбер/телеграм в розділі контактів. 

Що таке КАСКО?

Щоб відповісти на питання «що таке КАСКО?» потрібно знати, що це добровільний вид страхування, який покриває будь-які пошкодження ВАШОГО автомобіля. КАСКО буває різних видів, але суть від цього не змінюється. У ризики КАСКО можна включити пошкодження при ДТП, пошкодження третіми особами, викрадення, пожежа і інше. 

Скільки коштує КАСКО?

Ціна КАСКО розраховується залежно від багатьох чинників таких, як марка автомобіля, рік випуску автомобіля, обраної Вами франшизи (при ДТП, викрадення і дрібних пошкодженнях), оціночної вартості автомобіля. Щоб відповісти скільки коштує КАСКО, на необхідно отримати від Вас документ на автомобіль (техпаспорт). Ми прорахуємо вартість в найкоротші терміни (до 30 хвилин). 

Скільки коштує КАСКО в Україні?

КАСКО є в будь-якій країні світу, але ціни в Україні варіюються залежно від вибраних опцій при тому самому автомобілі. Можливо включити опції: пошкодження у разі ДТП, конструктивне знищення автомобіля («тотал» – за вартості відновлення понад 70% від вартості авто). Ми готові прорахувати Вам різні варіанти, щоб Ви змогли вибрати для себе найкращий. 

Автокаско

Багато хто плутає автокаско та автоцивілку, але варто їх розрізняти так, як автоцивілка покриває збитки, завдані третім особам (чужому майну або життю і здоров'ю людини). Автокаско покриває саме Ваш автомобіль і все що з ним станеться. Оплачуючи відносно невеликий платіж, Ви свідомо зберігаєте свої гроші в майбутньому

Питання-відповіді

Яка відмінність КАСКО та ОСЦПВ?

КАСКО - добровільний вид страхування, який покриває всі випадки з Вашим автомобілем (викрадення, ДТП, пожежа і т.д.) ОСЦПВ - обов'язковий вид страхування який вимагає поліція. Покриває чуже майно і життя, в разі Вашої провини при ДТП

Як дізнатися ціну КАСКО?

Залиште нам свій номер і ми передзвонимо, уточнивши всі необхідні питання для прорахунку ціни. Або зателефонуйте самі за допомогою одного з наших телефонів