Страховка для поїздки до Польщі за БЕЗВІЗом

Польща – одна з найпопулярніших країн для виїзду українців. У Польщу їдуть на роботу по ВІЗі та в подорож по БЕЗВІЗу. У будь-якому випадку потрібна страховка для поїздки в Польщу.

Найголовніше питання у клієнтів: «Чи пустять мене до Польщі з вашою страховкою?». І ми відповімо: «Так, звісно!». Ми продаємо страховку від надійних страхових компаній України.

Страховка для поїздки до Польщі

При виїзді до Польщі на кордоні необхідно пред'явити медичний страховий поліс, який має покривати витрати на лікування у разі нещасного випадку.

Не важливо їдете Ви за ВІЗою або з біометричним паспортом за БЕЗВІЗом, у будь-якому випадку страховка повинна бути у Вас в наявності.

На сьогоднішній день не потрібно мати друкований варіант страховки. Достатньо зберегти файл у телефоні або надрукувати на звичайному А4. Така страховка гарантовано підійде на митниці та покриє Ваші витрати на лікування.

Страховка для поїздки до Польщі за БЕЗВІЗом

При виїзді за кордон із біометричним паспортом оформляється електронна страховка на потрібний Вам термін.

Тривалість страховки до Польщі:

  • Мінімальний термін 5 днів

  • Максимальний термін 1 рік

  • Можливість оформлення потрібної кількості днів протягом року (Наприклад, якщо Ви часто їздите до Польщі або приїжджаєте на якийсь час до України, то страховка буде починатися, коли Ви перетнете кордон до Польщі та зупиниться, коли Ви повернетесь додому).

  • Між 5 днями та 1 роком можна вибрати будь-який термін (1 місяць, 2 місяці, 90 днів, 180 днів тощо)

Медична страховка для поїздки до Польщі

Медична страховка (вона ж туристична) – необхідна при перетині кордону.

Що покриває медична страховка у Польщі?

  • Будь-який нещасний випадок, раптові захворювання, температура, переломи тощо.

При настанні страхового випадку достатньо звернутися по телефону до страхової компанії. Вас направлять до найближчої клініки або викличуть швидку до Вас.

Усі витрати сплатить страхова компанія!

Купити страховку для поїздки до Польщі

Для оформлення поліса перейдіть за посиланням.